DVA NOVA TRENINGA ZA PROFESIONALCE

KREATIVNA KUHINJA: Mediteranska a la carte jela, 4.500 kn

(25.-28. 2. 2019., 8-16 sati, ŠKMER-ova Kuharska akademija, Jobova 2, Split). Voditelj radionice je chef Željko Neven Bremec.

MODERNO & MOLEKULARNO, trening za profesionalce, 5.000 kn

(4.-7. 3. 2019., 16 -21 sat, ŠKMER-ova Kuharska akademija, Jobova 2, Split).

Voditelj radionice je Jadran Grančić, šef kuhinje splitskog hotela Park i nagrađivani kuhar na kulinarskim natjecanjima. Upoznajte tehnike moderne gastronomije kao što su gelifikacija, emulgiranje i sferifikacija, kako se dobiva espuma i koju svrhu u tome ima ugljikov dioksid, kako dobiti perlice i kavijar, zemlju i pepeo od maslinovog ulja, sve to, a i ostale tehnike moderne gastronomije koji diktiraju trendove u svijetu

Prijavne na linku: https://www.skmer.hr/treninzi-za-profesionalne-kuhare

Scroll to Top