A LA CHEF: Dvotjedna intenzivna škola kuhanja koja vas vodi do profesionalne razine…upisi u tijeku

 

14. – 25. listopada 2024., radnim danom 9 – 15 h, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Ako ste zaljubljenik u kuhanje ili sanjate o tome da postanete pravi chef, sada je vaša prilika! Pridružite nam se na dvotjednoj intenzivnoj školi kuhanja A la Chef i započnite svoje kulinarsko putovanje pod vodstvom renomiranih chef instruktora.

Zašto odabrati A la Chef?

U vremenu kada je potražnja za kuhinjskim osobljem u turizmu visoka, mnoge edukacije nude samo teoretska znanja. A la Chef nudi nešto više – praktična iskustva koja su neophodna za stvarnu profesionalnu karijeru. Bez obzira na to jeste li početnik ili iskusni kuhar, naš program vam omogućuje da usavršite svoje vještine, potvrdite svoju stručnost i naučite raditi na ekonomski racionalan način, što je osnova svake profesionalne kuhinje.

Što vas očekuje?

  • Praktična i teorijska obuka: Program objedinjuje praktičan rad i teoriju, pružajući vam sveobuhvatno kulinarsko obrazovanje.
  • Optimalne grupe: Rad u malim grupama do 12 polaznika osigurava individualni pristup i maksimalnu posvećenost svakom polazniku.
  • Profesionalna oprema: Sva potrebna oprema, pribor i namirnice su uključeni u cijenu programa.
  • Moderne tehnike: Naučite sve tehnike pripreme i obrade namirnica, kreiranje jela i menija, izradu kruha i tjestenina, te pripremu ribe, morskih plodova, mesa, rižota, voća, povrća i slastica.

Kontaktirajte Nas!

  • Telefon: 099 319 89 61
  • Email: info@skmer.hr

Prijave: :

A la Chef – Intenzivna škola kuhanja

Scroll to Top