A LA CHEF i CHEF@HOME: Pri kraju su prijave za intenzivne škole kuhanja koje vas vode do profesionalne razine…krećemo u novi ciklus

Želite li kuhati kao chef, upoznati velike i male gastronomske tajne, steći znanja profesionalne razine ili, pak, samo ih potvrditi i nadograditi postojeća, izaberite A la Chef (26. listopada do 6. studenog ) ili CHEF@HOME (studeni 2020. – siječanj 2021.), intenzivne škole koje se održavaju u kuharskom kabinetu ŠKMER-a. Radi se o dvije škole kuhanja ŠKMER Kuharske Akademije, programski gotovo jednake, no terminima i intenzitetom prilagođene vašem vremenu i predznanju. A la Chef se odvija tijekom dva tjedna svakog radnog dana od 9 do 15 sati, a CHEF@HOME prilagođen je zaposlenim osobama, pa se treninzi i edukacije održavaju utorkom od 16 do 21 h u periodu od tri mjeseca.

U ovom ciklusu unosimo brojne novine i dovodimo vrhunske chefove kako bi vam pokazali atraktivne recepture te profesionalne tehnike pripreme i obrade namirnica koje ćete kasnije moći primijeniti u svojoj kuhinji.

 

A la Chef, kao što smo naveli, kreće 26. listopada opod vodstvom Željka Nevena Bremeca i uz gostujuće chefove. Ovu školu kuhanja preporučujemo onima koji žele svoja kuharska znanja unaprijediti do profesionalne razine, kao i školovanim kuharima početnicima kako bi stekli iskustvo rada s vrhunskim chefovima. Tijekom 70-satne edukacije se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica, uči se osmisliti jela i menue, izraditi kruh i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i slastica..

CHEF@HOME varijanta je A la Chefa prilagođena polaznicima koje ne mogu izdvojiti dva tjedna u komadu, a započinje 3. studenog. Vodi je također, chef Željko Neven Bremec uz gostujuće predavače. Nakon ove škole kuhanja ovladat ćete opremom i kuharskim alatima, naučiti spremati namirnice iz svog okruženja i unaprijediti svoja kulinarska znanja do profesionalne razine.

Prijavnica za A la Chef ili CHEF@HOME nalazi se na linku:

https://www.skmer.hr/skola-kuhanja/

 

Scroll to Top