A LA CHEF ili CHEF@HOME: Odaberite intenzivne škole kuhanja prilagođene vašem vremenu i predznanju… krećemo idućeg tjedna

A la Chef od 17. do 28. listopada 2022., 09-15 h

Chef@Home, utorkom 16-21 h, od 25. listopada 2022. do 31. siječnja 2023.
Želite li kuhati kao chef, upoznati velike i male gastronomske tajne, steći znanja profesionalne razine ili, pak, samo ih potvrditi i nadograditi postojeća, izaberite Chef@Home ili A la Chef, intenzivne škole kuhanja. Radi se o programski istovjetnim školama, no terminima i intenzitetom prilagođene vašem radnom vremenu i predznanju. Naime, A la Chef se održava dva tjedna u komadu, dok se Chef@Home odvija kroz 12 utoraka poslijepodne tijekom tri mjeseca kako bi se izašlo u susret polaznicima koji su zaposleni i mogu doći samo nakon radnog vremena.
Programe vodi chef Željko Neven Bremec uz gostujuće predavače. Nakon ovih škole kuhanja ovladat ćete opremom i kuharskim alatima, naučiti spremati namirnice iz svog okruženja i unaprijediti svoja kulinarska znanja do profesionalne razine. Pokazat ćemo vam kako pravilno koristiti profesionalne kuharske tehnike u osnovnim, ali s vremenom našeg druženja i kuhanja u Kuharskoj Akademiji, i u složenijim jelima.

Kroz radionice se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica te izučavaju sve pojedine grupe. Program nudi i različite sadržaje po razini zahtjevnosti; od osnovne do napredne, a sve ovisno o kandidatu i njegovom predznanju.

Radionice uključuju pravljenje kruha i peciva te pripremu hladnih i toplih predjela, juha, glavnih jela, priloga, salata i deserta. Među ostalim, uče se tehnike moderne gastronomije kao što su gelifikacija, emulgiranje i sferifikacija, ali i tradicionalne metode tipa mariniranja, odležavanja, sporog kuhanja i pečenja.

Prijave i informacije: info@skmer.hr, +385 99 319 89 61 ili preko linka:

https://www.skmer.hr/skola-kuhanja/

 

 

 

Scroll to Top