A LA CHEF intenzivna dvotjedna škola kuhanja…upisi u tijeku

23.10. – 3.11.2023., radnim danom 09-15 h, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Zaljubljenici u kuhanje i oni koji žele postati pravi chefovi, svoje kulinarsko putovanje ka stručnim znanjima i vještinama pod vodstvom renomiranih šefova kuhinja mogu započeti Intenzivnom školom kuhanja A la Chef.

Edukacija je za one koji žele unaprijedili postojeća i steći nova kulinarska znanja, svoj životni poziv obogatiti malim i velikim tajnama kuhinje ili, pak, prijašnja zvanja zamijeniti chefovskim titulama. Program je organiziran u grupama maksimalno do 12 osoba s renomiranim chefom, a uključuje opremu, pribor i namirnice. Tijekom edukacije se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica, uči osmisliti jela i menue, izrada kruha i tjestenina, usvajaju tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, rižota, voća, povrća i slastica.

Kako je posljednjih godina zbog povećanja obima posla i potražnje kuhinjskog osoblja u turizmu, došlo i do ekspanzije raznih edukacija koje osiguravaju samo teoretska, a ne praktična znanja, A la Chef se pokazao odličnim rješenjem za konkretne potrebe. Svojim sadržajem koji objedinjuje praktičan rad i teoriju ovaj program donosi vrlo jasne benefite ljudima bez iskustva, ali i iskusnim kuharima, koji sudjelovanjem u programu potvrđuju rade li stvari dobro, pravilno i ekonomski racionalno što su osnove profesionalnih kuhinja.

“Kako je zadnjih nekoliko godina zbog povećanja obima posla i potražnje kuhinjskog osoblja u turizmu, došlo i do ekspanzije ekspanzije raznih edukacija koje osiguravaju samo teoretska, a ne praktična znanja, A la Chef se pokazao odličnim rješenjem za konkretne potrebe. Svojim sadržajem koji objedinjuje praktičan rad i teoriju ovaj program donosi vrlo jasne benefite ljudima bez iskustva, ali i iskusnim kuharima, koji sudjelovanjem u programu potvrđuju rade li stvari dobro, pravilno i ekonomski racionalno što su osnove profesionalnih kuhinja” – poručio je chef Željko Neven Bremec, glavni predavač i prejsjednik ŠKMER-a.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj: 099 319 89 61, mailom: info@skmer.hr ili se prijaviti preko formulara na web stranici ŠKMER-a:

Intenzivne škole kuhanja

Veličina grupe: 8 -12 polaznika

Termini održavanja: od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 15:00h

Cijena: 950 EUR (7.157,78 HRK) po polazniku

 

 

 

Scroll to Top