A LA CHEF intenzivna dvotjedna škola kuhanja…upisi u tijeku

23.10. – 3.11.2023., radnim danom 09-15 h, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Pred nama je jesenski ciklus “A la Chefa”, a ovu školu kuhanja preporučujemo onima koji žele svoja kuharska znanja unaprijediti do profesionalne razine, kao i školovanim kuharima početnicima kako bi stekli iskustvo rada s vrhunskim chefovima. Tijekom 10-dnevne edukacije se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica, uči se osmisliti jela i menue, izraditi kruh i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote. Usvojit ćete tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i slastica.

Glavni je predavač masterchef Željko Neven Bremec, a bit će i gostujućih chef edukatora. Riječ je o 10 radnih dana intenzivnog rada u profesionalnom kuharskom kabinetu udruge i programu za kojeg se uvijek traži mjesto više. Steći ćete nova, kao i nadograditi postojeća kulinarska znanja, svoj životni poziv obogatiti malim i velikim tajnama kuhinje.

“Kako je zadnjih nekoliko godina zbog povećanja obima posla i potražnje kuhinjskog osoblja u turizmu, došlo i do ekspanzije ekspanzije raznih edukacija koje osiguravaju samo teoretska, a ne praktična znanja, A la Chef se pokazao odličnim rješenjem za konkretne potrebe. Svojim sadržajem koji objedinjuje praktičan rad i teoriju ovaj program donosi vrlo jasne benefite ljudima bez iskustva, ali i iskusnim kuharima, koji sudjelovanjem u programu potvrđuju rade li stvari dobro, pravilno i ekonomski racionalno što su osnove profesionalnih kuhinja” – poručio je chef Željko Neven Bremec, glavni predavač i prejsjednik ŠKMER-a.

Veličina grupe: 8 -12 polaznika

Termini održavanja: od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 15:00h

Cijena: 950 EUR (7.157,78 HRK) po polazniku

 

 

Prijave i sve dodatne informacije na +385 99 3198 961, info@skmer.hr te na
https://www.skmer.hr/skola-kuhanja/

Scroll to Top
Malcare WordPress Security