A LA CHEF: Intenzivna škola kuhanja

Od jeseni krećemo s novim ciklusom programa “A la Chef”. Podsjetimo, radi se o 70-satnom treningu u ŠKMER-ovoj Kuharskoj Akademiji pod vodstvom iskusnih i visokoobrazovanih predavača.

Namijenjeni su onima koji žele unaprijedili postojeća i steći nova kulinarska znanja, svoj životni poziv obogatiti malim i velikim tajnama kuhinje, pripremiti se za samostalno vođenje kuharskog tima.

Kroz radionice se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica te izučavaju sve pojedine grupe. Program nudi i različite sadržaje po razini zahtjevnosti; od osnovne do napredne, a sve ovisno o kandidatu i njegovom predznanju.

Program uključuju pravljenje kruha i peciva te pripremu hladnih i toplih predjela, juha, glavnih jela, priloga, salata i deserta. Među ostalim, uče se tehnike moderne gastronomije kao što su gelifikacija, emulgiranje i sferifikacija, ali i tradicionalne metode tipa mariniranja, odležavanja, sporog kuhanja i pečenja.

Link za prijavu: https://www.skmer.hr/skola-kuhanja/

Scroll to Top