A LA CHEF: Novi termin Intenzivne škole kuhanja

15.-26.lipnja, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2 Split

Zaljubljenici u kuhanje i oni koji žele postati pravi chefovi, svoje kulinarsko putovanje ka stručnim znanjima i vještinama pod vodstvom renomiranih šefova kuhinja mogu započeti Intenzivnom školom kuhanja A la Chef.

Edukacija je za one koji žele unaprijedili postojeća i steći nova kulinarska znanja, svoj životni poziv obogatiti malim i velikim tajnama kuhinje ili, pak, prijašnja zvanja zamijeniti chefovskim titulama. Program je organiziran u grupama maksimalno do 12 osoba s renomiranim chefom, a uključuje opremu, pribor i namirnice. Tijekom edukacije se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica, uči osmisliti jela i menue, izrada kruha i tjestenina, usvajaju tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, rižota, voća, povrća i slastica.

Kako je posljednjih godina zbog povećanja obima posla i potražnje kuhinjskog osoblja u turizmu, došlo i do ekspanzije raznih edukacija koje osiguravaju samo teoretska, a ne praktična znanja, A la Chef se pokazao odličnim rješenjem za konkretne potrebe. Svojim sadržajem koji objedinjuje praktičan rad i teoriju ovaj program donosi vrlo jasne benefite ljudima bez iskustva, ali i iskusnim kuharima, koji sudjelovanjem u programu potvrđuju rade li stvari dobro, pravilno i ekonomski racionalno što su osnove profesionalnih kuhinja.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj: 099 319 89 61, mailom: info@skmer.hr ili se prijaviti preko formulara na web stranici ŠKMER-a:

https://www.skmer.hr/skola-kuhanja/

Scroll to Top