A LA CHEF: U tijeku prijave za lipanjski ciklus 2020.

1.-10. lipnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Intenzivna škola kuhanja koja okuplja profesionalce željne novih izazova, početnike što traže sigurnost u svom pozivu, kao i talentirane zaljubljenike u kuhanje da ovladaju tehnikama chefova…

Nakon što ste se naučili sigurnim aspektima svakodnevnog života, vjerujemo da ćete poraditi na tome da budete sigurni i da su vaše kulinarske vještine na zavidnom nivou. Želite li naučiti kuhati kao pravi chef, zadiviti vaše ukućane, prijatelje, poslodavce ili dograditi postojeća znanja kako bi osvojili nove goste u objektu gdje radite, pozivamo vas da se uključite u novi ciklus Intenzivne škole kuhanja – A la Chef koji organiziramo od 1. do 10 lipnja 2020. godine.


Ovo je edukacija u Kuharskoj Akademiji ŠKMER za one koji žele unaprijedili postojeća i steći nova kulinarska znanja, svoj životni poziv obogatiti malim i velikim tajnama kuhinje ili, pak, prijašnja zvanja zamijeniti chefovskim titulama. Program je organiziran u grupama maksimalno do 10 osoba s renomiranim chefom, a uključuje opremu, pribor i namirnice. Tijekom edukacije se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica, uči osmisliti jela i menue, izraditi kruh i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata.

Prijavnica i detalji su na linku:

https://www.skmer.hr/skola-kuhanja/

Scroll to Top