A LA CHEF: U tijeku upisi za intenzivnu dvotjednu školu kuhanja

17. – 28. listopada 2022., 09-15 h, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Novi ciklus intenzivne škole kuhanja “A la Chef” preporučujemo onima koji žele svoja kuharska znanja unaprijediti do profesionalne razine, kao i školovanim kuharima početnicima kako bi stekli iskustvo rada s vrhunskim chefovima. Tijekom 10-dnevne edukacije koja će se održavati od ponedjeljka do petka (9-15 h) pod vodstvom chefa Željka Nevena Bremeca i gostujućih predavača, proći će se od odabira do obrade namirnica, tehnika pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća, povrća, kruha, peciva i tjestenina. Pri tom polaznici naučiti se kreirati menue, predjela, glavna jela i deserte.

A la Chef nudi vam priliku da naučite i kako organizirati radni prostor te kuhinju kako to rade chefovi. Onim što ćete naučiti na ovoj intenzivnoj školi kuhanja daje vam priliku da zadivite vaše ukućane, prijatelje, poslodavce ili dogradite postojeća znanja kako bi osvojili nove goste u objektu gdje radite. Program je organiziran u grupama maksimalno do 12 osoba s renomiranim chefom u jutarnjem terminu, uz vodeće ŠKMER-ove predavače, a uključuje opremu, pribor i namirnice. Cijena po polazniku iznosi 7.000,00 kuna.

DETALJI I PRIJAVE: https://www.skmer.hr/skola-kuhanja/

informacije: +385 99 3198 961, info@skmer.hr

 

Scroll to Top