AKADEMIJA SLASTICA – Iduće godine novi format sveobuhvatnog programa slastičarstva…rezervirajte svoje mjesto

09.- 20. siječnja 2023.

U siječnju 2023. krećemo s novim Pastry chef – Akademija Slastica programom. Riječ je o dvotjednom sveobuhvatnom hands on slastičarskom treningu za ljubitelje kuhanja, one koji žele postati profesionalni slastičari te za kuhare koji žele nadograditi postojeća znanja s područja slastičarstva. Ovom edukacijom stječu se znanja i vještine za pripremu suvremenih i tradicionalnih slastica u ugostiteljskim objektima te za catering forme. Uče se pripremati slatka dizana i vučena tijesta, tartovi, pjenice, terine, semifredda, petit fours, praline, torte, mono porcije, kekse, slatko i kandirano voće, kreme, umaci za deserte, dekoracije, a uz to posluživanje i atraktivni načini prezentacije. Dio programa je i priprema slastica za različite režime prehrane (bez šećera i glutena, sirove te različite vege varijante – od fleksiterijanstva do veganstva…)

Edukacija se održava u prostorijama ŠKMER Kuharske Akademije, Jobova 2, Split.
Veličina grupe: 6 – 8 polaznika
Cijena: 8.000 kn po polazniku
Iznos uključuje detaljne recepture i upute, opremu, namirnice i radne materijale, certifikat, te mogućnost nastavka edukacija na program prekvalifikacije za zanimanje slastičar
Način plaćanja: 20 % kao potvrda rezervacije, preostali iznos do kraja programa uz mogućnost obročnog plaćanja za članove.
Prijavite se putem obrasca na donjem linku ili na 099 3198961.

 

PASTRY CHEF – AKADEMIJA SLASTICA

Scroll to Top