AKADEMIJA TJESTENINE

13.2.2024. – 14.2.2024., od 9 do 15 sati
Veličina grupe: do 12 osoba

Predavač: WALTER ZANONI, Chef Consultant & Teacher

Naučit ćete kako pripremiti svježu tjesteninu:
Od pažljivog odabira sirovi
na, p
reko poznavanja svojstava tjestenina d
o tehnika miješenja i oblikovanja tjestenine.

Sadržaj:

    1.  Vrste tjestenina:
      – Tagliatelle

      – Spaghetti
      – Ravioli
      – Tortellini
    2.  Klasična tjestenina s jajima:
      – Tagliatelle

      – Taglierini
      – Spaghetti alla chitarra
    3. Bojana tjestenina s jajima:
      – Zelena

      – Crvena
      – Fuksija
    4. Punjena tjestenina:
      – Ravioli

      – Tortellini (različitih veličina)
    5. Nadjevi:
      – Povrće

      – Sir
      – Meso
    6. Njoki
    7. Sustavi proizvodnje tjestenina i metode pravilnog čuvanja.

cijena: 250 EUR

OBRAZAC ZA PRIJAVU:

Akademija tjestenine

Kuharski hands on trening održava se u sklopu EU projekta Kuhinja Znanja (UP.02.3.1.03.0137.) za jačanje društvenog poduzetništva.
Projekt Kuhinja znanja su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Scroll to Top