BEST OF INTERNATIONAL ALAIN DUCASSE – Novo gostovanje École Ducasse donosi kozmopolitske jelovnike velikog francuskog chefa

21.– 24. studenog 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Executive chef Julian Mercier, voditelj je nove kulinarske misije franucske škole visoke gastronomije École Ducasse u ŠKMER Akademiji u Splitu, a riječ je o iskusnom kuharu sa zavidnom međunarodnom karijerom i preko 15 godina iskustva rada u Ducasse Group.

Ovaj put nam École Ducasse stiže s četverodnevnim programom BEST OF INTERNATIONAL ALAIN DUCASSE – Kulinarski miksom prema očekivanjima kozmopolitske klijentele.

Teme su:

  • Kreiranje prikladnog jelovnika za internacionalnu klijentelu na visokokvalitetan način;
  • Recepti Alain Ducasse 34 restorana SAD-a, Azije, Istočnog i zapadnog Mediteran itd.;
  • Usvajanje specifičnih tehnika i priprema, kuhinjskih koncepata, metoda kuhanja i procesa regeneracije hrane.

Veličina grupe: do 8 do 10 osoba
Broj sati: 32 sata
Trajanje programa: 4 dana

Cijena po polazniku: 1.990 EUR (14.993,66 HRK)
Cijena po polazniku s uključenim smješajem na bazi 5 dana: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)

Redovni članovi imaju popust 20%

Način plaćanja: 20% od iznosa kao potvrda rezervacije termina, preostali iznos do kraja programa.

Za polaznike osiguravamo:
ECOLE DUCASSE Master Class recepture i upute
ECOLE DUCASSE Certifikate

☎📲PRIJAVE I INFORMACIJE: na info@skmer.hr / +385 99 319 89 61

💻ONLINE:

Mediterranean Culinary Arts Ecole Ducasse

 

 

Scroll to Top