BIFTEK & BEER CLUB: Priprema bifteka u pivskoj tempuri, umacima i domaćim pivskim kobasicama

četvrtak, 22. veljače 2023., od 17 do 21 sat, ŠKMER Kuharska Akademija, Split

Biftek je kraljevski komad mesa koji se smatra vrhuncem kulinarskog umijeća te je omiljen među zahtjevnijim gurmanima. Pridružite nam se u ovoj kulinarskoj radionici gdje ćemo istražiti različite načine pripreme bifteka, od hrskave pivske tempure do bogatog umaka od crnog piva. Zaigrat ćemo se gurmanskim tradicijama Belgije, Njemačke, Velike Britanije i drugih zemalja s izraženom pivarskom kulturom.

Naši šefovi kuhinje će vas naučiti kako pripremiti domaće pivske kobasice od bifteka, dok ćete uz to imati priliku kušati različita birana piva koja savršeno upotpunjuju okuse ovih jela.

Jelovnik:

  • Hrskavi biftek u pivskoj tempuri

  • Biftek u umaku od crnog piva

  • Domaća pivska kobasica

  • Pivski kruh

Pridružite nam se na ovom kulinarskom putovanju gdje će se spojiti tradicija, okusi i užitak u kulinarskoj umjetnosti!

Cijena tečaja je 70 eura, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

Scroll to Top