BISER MORA 2020: Program manifestacije i master class velikog chefa Pere Savanovića

  1. ožujka – 4. travnja 2020., Supetar, otok Brač

Uz natjecanja i brojna događanja koja nas očekuju na ovogodišnjem Biseru mora, imat ćemo priliku uživati i u vrhunskim morskim kreacijama od ribe Pere Savanovića, jednog od veterana i utemeljitelja ove udruge uz Mira Bogdanovića. Podsjetimo, taj je višestruko nagrađivani chef, osvojio brojne nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima i jedan je od malobrojnih Hrvata koji se mogu pohvaliti članstvom u renomiranom udruženje kuhara World Master Chefs, koja promovira vrhunsko kulinarstvo i najviše standarde u proizvodnji hrane. Dodajmo, ovaj majstor kuhar je bio šef kuhinje u nizu njemačkih i domaćih etabliranih restorana, a 2007. godine postao je voditelj Kuharske akademije Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija (SKMER) te je iste godine osvojio „Biser mora“ koji se tada održavao u Makarskoj. Savanović je jedan od osnivača “Croatia Chefs Cluba” s kojim je promovirao hrvatsku gastronomiju,

Savanović nam u Supetar dolazi predstaviti morske proizvode našeg partnera tvrtke Centaurus, jednog od najvećih opskrbljivača ribom na ovim prostorima i vlasnicima lanca Gastro ribarnica Brač.

Program Bisera mora 2020 možete pogledati u nastavku, a o pojedinostima ćemo vas izvještavati u narodnom periodu:

Scroll to Top