BISER MORA 2022: Pripremite se! Ponovo smo u Supetru s našim festivalom, a tu su i prijavnice za sudjelovanje

08.-12. travnja 2022., Svpetrvs Hoteli, Supetar, Brač

Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija po 17. put organiziraju Biser mora, najveće kuharskog natjecanja i festivala gastronomije u regiji koji okuplja stotine sudionika iz zemlje i inozemstva. Poslovično manifestacija značiti i uvertiru u turističku sezonu na Braču.

Na Biser mora iz godine u godinu dolaze se okušati i razmijeniti iskustva mladi kuhari i vodeći chefovi iz 20-ak zemalja pred međunarodnim kulinarskim sucima i kuharskim ambasadorima svjetskih gastronomija. Budu tu eno i gastro stručnjaci, brand i f&b manageri, ugostitelji kao i brojni drugi gosti željni novih gastronomskih iskustava i saznanja na brojnim prezentacijama i cooking showovima. Festival nudi i brojne stručne edukacije o vrhunskim tehnikama i trendovima uz korištenje biranih proizvoda iz asortimana naših partnera pod vodstvom renomiranih chefova, sommeliera i barmena.

Dodajmo, Biser mora krovno je međunarodno natjecanje ŠKMER-a i gastronomski festival, pokrenut u Makarskoj 2006. godine na inicijativu Mira Bogdanovića i drugih osnivača udruge. Iz malog regionalnog natjecanja te preseljenjem u Svpetrvs hotele u Supetru na Braču 2010. godine, prometnuo se u vodeći međunarodni festival kuhara i ugostiteljskih škola u ovom dijelu Europe. Iz godine u godine pohode ga stotine natjecatelja iz svijeta, a preko tisuću gostiju prate natjecanja, okrugle stolove, master classove, enološke radionice, cooking showove, gastro izložbe, degustacije, prezentacija strane i domaće kuhinje (tematske večeri).

Prijave, kategorije i pravila natjecanja su na linku:

https://www.skmer.hr/on-line-prijave-biser-mora/

Scroll to Top