BISER MORA & GRAND GOURMET 2020 – u listopadu objedinjujemo dva naša međunarodna festivala u jedinstvenu manifestaciju na Braču

20-24. listopada 2020., Svpetrvs hoteli, Supetar, Brač

Nove okolnosti uzrokovane pandemijom koronavirusa razlog je da smo Biser mora 2020 premjestili s travnja na listopad, ali i da smo Grand Gourmet uvezali s ovom manifestacijom, te je preselili iz Makarske u Supetar. Spajanje najvećeg kulinarskog festivala ovog dijela Europe kojeg je Miro Bogdanović pokrenuo sa suradnicima prije 15. godina s Grand Gourmetom (međunarodnim natjecanjem konobara, barmen, barista te ugostiteljskih objekata), prilika je da u ova izazovna vremena s kojima se susreću naši suradnici i članovi, izgradimo novu platformu za razmjenu iskustava i zajedništvo kuhara iz preko 20 zemalja koji su najavili svoj dolazak.

Naime, ujedinjeni Biser mora i Grand Gourmet bit će prigoda da na jednom mjestu, osim natjecanja i druženja, kroz edukacije, master classove i prezentacije potražimo stručna rješenja za predstojeće izazove poslovanja u novim okolnostima uzrokovanih pandemijom koronavirusa.

   

Novost je i pogodnost za članove Udruge da će se moći već vikend ranije (od petka 16. listopada) smjestiti u hotelu po članskim uvjetima i tako sebi priuštiti mali odmor po mjeri na Braču.

Podsjetimo, od ove godine na Biseru mora imat ćemo nove kategorije (CHEF’S TABLE za seniore, te BLACK BOX za juniore), a Grand Gourmet s našim partnerima Hrvatskom udrugom barmena dovesti će vrhunska imena iz svijeta te Supetar učiniti arenom gdje će se okušati najbolji barmeni, baristi, te srednje i visoke škole ugostiteljstva.

ON-LINE prijava na linku  https://www.skmer.hr/on-line-prijava-biser-mora-i-grand-gourmet/

 

Scroll to Top