Međunarodni kulinarski festival „Biser mora“ jedan je od najambicioznijih projekata ŠKMER-a. Projekt je osmišljen kao kuharsko natjecanje profesionalnih kuhara, slastičara, pizza majstora i  turističko ugostiteljskih škola (srednjih i viših). Osim natjecanja manifestacija uključuje master classove, cooking show-e, gastro izložbe, enološke radionice, prezentacija strane i domaće kuhinje, okrugle stolove i zabavni program. Do sada je sudjelovalo preko 1000 kuhara iz 30 zemalja i time je manifestacija Biser mora ispunila svoj cilj i postala najveće kuharsko natjecanje na ovom dijelu Mediterana. Manifestaciju poprate domaće i strane novinske i televizijske kuće i posjeti nekoliko tisuća ljudi.

Na ovim linkovima su izvještaj s manifestacije i  datoteke sa službenim fotografijama. Slobodno razgledajte, preuzmite što želite, pronađite sebe i prijatelje i doživite atmosferu ovog festivala.

 Biser mora 2022

IZVJEŠTAJ BISER MORA 2022

Foto album otvaranje, natjecanja i proglašenje: https://photos.app.goo.gl/pjU1a3tRyRQzcRYh8

Foto album Master classovi: https://photos.app.goo.gl/toLbtm92Tv8JeMPV8

 Biser mora 2021

IZVJEŠTAJ BISER MORA 2021.

FOTO ALBUM BISER MORA 2021.

 Biser mora 2020

IZVJEŠTAJ SPLIT GOURMET EXPO 2020

FOTO ALBUM BISER MORA 2020.

ČLANCI

(PO)MORSKO JE DOBRO: Edukacija o pripremi jadranskih namirnica kroz starinske, kao i inovativne načine po zero waste konceptu

održano 11, travnja 2022., Svpetrvs Hoteli, Supetar, Brač “Sve iz mora i mrvu više” više bio je naziv master classa …

Više →
Scroll to Top
Malcare WordPress Security