Bistrologija, bistronomija, bistromanija…radionica kojom ćete vašu blagavaonu pretvoriti u gurmanski bistro

četvrtak 17-21 h, 16. ožujka 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2

Gurmanska jela, ona koja objedinjuju vrhunski izgled, izvorne i prepoznatljive namirnice i moderne tehnike renomiranih chefova, a kakva se posljednjih gotovo 30 godina služe u europskih bistroima i modernim mediteranskim tavernama, želimo vam prenijeti na radionici za ljubitelje kuhanja. Dakle, radi se o konceptu “fine dinninga” uz dozu ekstagavancije na tanjuru, a opet prilagođenom udobnim mjestima za gurmansku “marendu” i po prihvatljivima cijena…dakle, po konceptu…. 50 % gastro 50% bistro.

Kroz pripremu jela na radionici koju vodi chef Petar Vlak, pokazat ćemo kako od običnih namirnica iz vašeg okruženja možete bez puno truda i u malo vremena svoju kuhinju pretvoriti u “bistro za prijatelje” gdje ćete poslužiti stilizirane i maštovite sljedove.

Jela na radionici:

Krem juha od kozica s knedlom od kozica
Svinjski filet u tijestu s pireom od celera i zelenih jabuka
Quiche od dimljenog lososa i povrća
Dekonstrukcija štrudela od jabuka

Cijena tečaja je 60 eura, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije svih jela po završetku radionice.

Prijave: 099 319 89 61, na info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

 

Scroll to Top