BRODSKA KUHINJA À LA CARTE: Četiri dana intenzivnog treninga za profesionalce

20. – 23. ožujka 2023. od 9 do 15 sati, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Ovaj intenzivni trening za profesionalne kuhare na jahtama i turističkim brodovima, F&B voditelje, vlasnike, strukovne nastavnike kuharstva i posluživanja, nudi kreiranje menua koji objedinjuju pripremu složenih jela s prilozima, umacima i platingom. Tu su i kuhanje obroka po posebnim prehrambenim zahtjevima gostiju kao što su bezglutenski ili vegetarijanski, pisanje jelovnika, kao i pomno razrađeni segmenti nabave. Program objedinjuje organizaciju, normative, naručivanje hrane, načine serviranja, set menu ili buffet serviranje uz naglasak na ekonomičnost i poštivanju namirnica te je prilagođen za svakog polaznika po njegovim poslovnim potrebama i predznanju.

  • modernu tehniku pripreme vrhunskih jela
  • umjetnost dekoriranja tanjura po najvišim standardima
  • pripremu jela po posebnim prehrambenim zahtjevima gostiju
  • cjelokupni segmenti nabave za brodsku kuhinju
  • kreiranje tjednih menua i pisanje jelovnika
  • organizaciju rada

Trajanje program: 4 dana
Broj sati: 24 sata
Cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)
Redovni članovi imaju popust 20%

 

PRIJAVE: info@skmer.hr, 099 319 89 61, ili formularom na linku:

MEDITERANSKA BRODSKA KUHINJA À LA CARTE

 

Scroll to Top