BRODSKA KUHINJA…intenzivni kuharski trening za profesionalce na turističkim brodovima…prijave u tijeku

20. – 23. ožujka 2023. (9 -15 h) ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

U susret sezoni pred nama je novi četverodnevni trening za kuhare i druge profesionalce na turističkim brodovima, usklađen s mediteranskim trendovima i novostima na tržištu.

Temelji se na kreiranju tjednih menua koji objedinjuju pripremu složenih jela s prilozima, umacima i platingom, kao i pripremu jelovnika po posebnim prehrambenim zahtjevima gostiju kao što su bezglutenski i vegetarijanski obroci.
Na ovom kuharskom treningu naglasak će biti na À la carte mediteranskim jelima, prilagođenima potrebama i predznanju te vrsti plovila svakog od polaznika tečaja.

Program objedinjuje organizaciju, normative, naručivanje hrane, načini serviranja, set menu ili buffet serviranje uz naglasak na ekonomičnost i poštivanju namirnica.

Bit će tu razna carpaccia i riblji tartari, klasična jela poslužena na atraktivan način, mesna i vege jela u woku, pa i starinski dalmatinski biseri poput marmelade od kapule s ječmom kao i mnoštvo laganijih slastica.

Na repertoaru je i koncept light verzija hladnih buffeta za ručak koja objedinjuje paštete, namaze, vezane salate, coleslaw , hladni brudet, nareske i plate sireva, pečeno i hladno povrće, marinade od srdela, friganu sitnu riba, pohane polpete od krumpira ili tikvica, štrudle od pršuta, gljiva i sira, punjene gljive s gorgonzolom, rolane tortilje, sushi s tunom ili lososom.

Pripremat će se buzare od dagnji, salate s rižom i voćem, pudinzi, kolači, rezano ili voće u salati, tagliata, mesna, pa i kako pripremiti reprezentativnu kapetanovu večeru, kao grand finale svakog putovanja.

Trajanje program: 4 dana
Broj sati: 24 sata
Cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)
Redovni članovi imaju popust 20%

PRIJAVE: info@skmer.hr, 099 319 89 61, ili formularom na linku:

MEDITERANSKA BRODSKA KUHINJA À LA CARTE

 

Scroll to Top