Četiri radionice ŠKMER-ovih chefova uz degustacije u Miele Experience Center Split

Želite li kuhati sa ŠKMER-ovim chefovima, prijavite se na radionice koje organizira Miele u Poljičkoj ulici 26 u Splitu. Radi se o drugoj sezoni gostovanja naših chefova za ljubitelje kuhanja, koja nakon zajedničkih kuhanja redovito završavaju malim gozbama u Miele centru.

Detaljnije informacije potražite na mailu: info@miele.hr ili 021 681 975.

TERMINI I TEME:

15.02.2023. (17 h) DRAGO MANDIĆ – Pasta Italiana

(pljukanci s kozicama, tikvicama i mariniranom rajčicom, caneloni punjeni bundevom i bademima sa šalšom, tortelini punjeni pršutom i skutom u umaku od tartufa)

22.02.2023.(17 h) PETAR VLAK – Umjetnost rižota (rižoto od cikle, rižoto od morskih plodova, pileći rižoto)

15.03.2023. (17 h) MARIN VUČKOVIĆ – Marinova Gourmet priča (pikantna krem juha, wok s rižinim rezancima, pileći filet s umakon od graška, okruglice panirane u lješnjaku i pire od celera)

22.03.2022. (17 h) IVANA BRADARIĆ – Pavlova torta & Eton Mess s jagodama

https://www.miele.hr/kucanski-uredaji/miele-experience-center-split-3696.htm

Scroll to Top