CHEF@HOME: Od amaterske do profesionalne razine kroz 12 utoraka poslijepodne

utorkom 16-21 h, 9.1.2024. – 9.4.2024., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Želite li kuhati kao chef, upoznati velike i male gastronomske tajne, steći znanja profesionalne razine ili, pak, samo ih potvrditi i nadograditi postojeća, izaberite Chef@Home. Radi se o intenzivnoj školi kuhanja ŠKMER Kuharske Akademije, programski istovjetnoj kao A la Chef, no terminima i intenzitetom prilagođene vašem radnom vremenu i predznanju. Ova intenzivna škola organizirana je u grupama maksimalno do 12 osoba s iskusnim i vrhunskim educiranim chefovima u Kuharskoj Akademiji ŠKMER-a, glavni je predavač chef Željko Neven Bremec.

Tijekom edukacije se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica, uči osmisliti jela i menue, izraditi kruh i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata. Iznimna pažnja posvećuje se iskoristivosti i ekonomskom aspektu namirnica, a cijena škole uključuje opremu, pribor i namirnice.

Broj sati: 70 sati
Termini održavanja: Utorkom popodne u periodu od 3 mjeseca, od 16:00 do 21:00h

TERMINI:

9. siječnja 2024.

16.siječnja 2024.

23. siječnja 2024.

30. siječnja 2024.

6. veljače 2024.

13. veljače 2024.

20. veljače 2024.

27. veljače 2024.

5. ožujka 2024.

12. ožujka 2024.

02. travnja 2024.

09. travnja 2024.


Cijena po polazniku: 1.060 EUR (7.986,57 HRK)
**Cijena je izražena u eurima prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450

INFORMACIJE: 099 319 8961 ili info@skmer.hr

ONLINE prijavnica:

Intenzivne škole kuhanja

 

 

Scroll to Top