CHEF@HOME: Od amaterske do profesionalne razine kroz 12 utoraka poslijepodne…priiavite se

utorkom 16-21 h, 09. siječnja – 09. travnja 2024, ŠKMER Kuharska Akademija

U tijeku su prijave za intenzivnu školu kuhanja Chef@Home, programski je istovjetna kao A la Chef, no terminima i intenzitetom prilagođene vašem radnom vremenu i predznanju. Naime, održava se utorkom poslijepodne. Ova intenzivna škola organizirana je u grupama maksimalno do 12 osoba s iskusnim i vrhunskim educiranim chefovima u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, a glavni je predavač chef Željko Neven Bremec.

Tijekom edukacije se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica, uči osmisliti jela i menue, izraditi kruh i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata. Iznimna pažnja posvećuje se iskoristivosti i ekonomskom aspektu namirnica, a cijena škole uključuje opremu, pribor i namirnice.

INFORMACIJE & PRIJAVE: 099 3198961/info@skmer.hr

ONLINE: https://skmer.hr/intenzivne-skole-kuhanja/

TERMINI: utorkom poslijepodn od 16:00 do 21:00
09. siječnja 2024.
16. siječnja 2024.
23. siječnja 2024.
30. siječnja 2024.
06. veljače 2024.
13. veljače 2024.
20. veljače 2024.
27. veljače 2024.
05. ožujka 2024.
12. ožujka 2024.
02. travnja 2024.
09. travnja 2024.

Cijena po polazniku: 1.060 EUR (7.986,57 HRK)

 

 

Scroll to Top