CHEF@HOME: Tromjesečna škola kuhanja za amatere utorkom

Za one koje žele ovladati opremom i kuharskim alatima koju možete pronaći u vlastitom domu, spremati namirnice iz svog okruženja i unaprijediti svoja kulinarska znanja do profesionalne razine, ŠKMER je pripremio poseban tromjesečni program Chef@Home.

Škola će se održavati utorkom u poslijepodnevnim satima (od 16 do 21 sat), a namijenjena je onima koji su željni pohađati program intenzivne škole kuhanja A La Chef, no nisu u mogućnosti izdvojiti dva tjedna u komadu za svakodnevne edukacije. Stoga će se Chef@home odvijati kroz seriju radionica utorkom poslijepodne tijekom kojih će vam se prenijeti profesionalna znanja i vještine kojima ćete na kraju ciklusa moći dobrom hranom uveseljavati vaše prijatelje, partnere i obitelji te stvoriti čvrste temelje za profesionalno bavljenje kuharstvom.

Između ostalog, naučit ćete u našoj Kuharskoj Akademiji kako pravilno koristiti profesionalne kuharske tehnike u osnovnim, a vremenom i u složenijim jelima. Doznati ćete kako izabrati pravilno posuđe za određena jela, dobre i povoljne namirnice, kako ih čuvati te što bolje i ekonomičnije iskoristiti.

Sve ćete to uz gomilu kuharskih savjeta saznati od naših kolega, u zabavnom i veselom

okruženju. I sigurno ćete upoznati nove prijatelje, te kasnije dijeliti svoje recepte i kuharska iskustva!

PREDAVAČI: Željko Neven Bremec i gostujući predavači

TERMINI ODRŽAVANJA: Utorkom poslijepodne u periodu 3 mjeseca, od 16:00 do 21:00 h

TRAJANJE PROGRAMA: 70 SATI

CIJENA PO POLAZNIKU: 7.000 KN

Link za prijavu:  https://www.skmer.hr/tecajevi-za-amatere

Scroll to Top