MEDITERRANEAN CULINARY ARTS 2: Novi ciklus edukacija i treninga za chefove

4. do 15. ožujka 2019., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Voditelji i predavači: Stevo Karapandža, Hrvoje Zirojević, Željko Neven Bremec, Robert Hromalić

Nepunih tjedan dana nas dijeli od drugog ciklusa Mediterranean Culinary Artsa (MCA), posebnog programa za profesionalne kuhare s najmanje tri godine radnog iskustva. MCA dvotjedni je trening u skladu s novim trendovima mediteranskog, kao i svjetskog kulinarstva, uz svladavanje umijeća tradicijske kuhinje te uz obilje receptura. Uče se moderne tehnike pripreme, umjetnost dekoriranja tanjura (The Art of Plating), kuhanje u vakuumu, tajne molekularne kuhinje, ali i kakoslagati jelovnikeza različite profile ugostiteljskih objekata temeljene na poznavanju nutritivnih i drugih karakteristika namirnica.

MCA trening zavrjeđuje i posebnu pažnju poslodavaca jer omogućuje da njihovi djelatnici usvoje vještine utemeljene na Haute (“high-level”) kuhinji, dakle, onoj koja je priznata po najvišim svjetskim standardima, a objedinjuje preciznu pripremu i besprijekornu prezentaciju.

STEVO KARAPANDŽA 

Veličina grupe: do 6 do 8 osoba.

Ukupno 120 sati (radnim danima 8 – 17 h)

Teme specijalizacije:

  1. Predjela
  2. Riba
  3. Kreativna kuhinja
  4. Restoranski deserti

Cijena po polazniku: 15.000 kn –  Redovni članovi ŠKMER-a imaju popust 20%.

Način plaćanja: 3.000 kn kao potvrda rezervacije termina, preostali iznos do početka programa.

Prijaviti se možete putem obrasca:  https://www.skmer.hr/mediterranean-culinary-arts

video LINK 2:

Scroll to Top