Dalmatinska bezglutenska jela – još jedna radionica

Zbog velikog broja prijavljenih polaznika, osim uobičajenog termina četvrtkom odredili smo još jedan termin i za radionicu bezglutenskih mediteranskih jela. Dakle, u petak, 25.01.2019. u 17:00, ponovo u našoj Kuharskoj Akademiji radionicu za početnike i ljubitelje zdrave spize vodi Martin Grubiša, šef kuhinje restorana Da’Mar u okviru prvog splitskog zdravstvenog hotela – Marvie Hotel & Health. Kako mu je i samom celijakija dijagnosticirana u ranoj dobi, specijalizirao se za bezglutenska jela mediteranskog tipa bez proteina ili bjelančevina pšenice, zobi, ječma, raži te njihovih botaničkih srodnika. Na radionici prilika je da doznate kako izbjeći gluten u jelima gdje ga i ne očekujete kao što su razni umaci i temeljci, slastice te dodaci prehrani.
JELA NA RADIONICI:
Pogačice sa sirom i pita kruh
Domaći njoki od batata s kozicama
Pileća prsa s hrskavom koricom
Salata od cikle,dresing limeta-med
Čokoladni brownies bez glutena
Cijena tečaja je 400 kuna, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj akademiji, namirnice, piće, ssvu potrebnu opremu, recepture i konzumacije (svih jela po završetku radionice).
Prijaviti se možete na: mob. 099 319 89 61, mailom: na info@skmer.hr ili preko formulara na linku
https://www.skmer.hr/tecajevi-za-amatere
Scroll to Top