DELLA NONNA: Smrznuti deserti nove generacije – rješenje za sezonu i profesionalne kuhinje

Iza naziva Della Nonna brend je premium smrznutih slastica koje uvelike olakšavaju poslovanju, posebice u sezoni. Prije svega, Della Nonna nudi brzi odgovor na potrebe kuhinja od hotelskih, pa do manjih tipova ugostiteljskih objekata da pred gostima u kratkom posluže deserte “nove generacije“; izvrsnog i ujednačenog okusa, od biranih sastojaka te atraktivnog izgleda.

 

Vrhunske smrznute premium slastice

Premium monoporcije, classic torte i kolači za profesionalne kuhinje

Hand-made asortiman

Tradicija od preko 50 godina europskog slastičarstva

Birani sastojci, iznimni okusi, atraktivan izgled

Omogućuju velike uštede vremena zaposlenim kuhinjama

Po potrebi unaprijed izrezane torte i kolači

Rok trajanja slastica – 12 mjeseci

Della Nonna objedinjuje tradicijske kao i moderne reinterpretacije omiljenih slastica, a među njima monoporcije, classic torte i classic kolače u pažljivo osmišljenim kombinacijama okusa, oblicima i veličinama te štošta drugo temeljeno na 50- godišnjoj tradiciji europskog slastičarstva.

“Ova slatka zadovoljstva u sebi objedinjuju desetljeća znanja i posvećenog razvoja. Ta se dugogodišnja tradicija očituje i u imenu brenda Della Nonna – čije značenje evocira baku i priziva u sjećanje njezine domaće, ručno izrađene, fine kolače. Premium monoporcije čini lagani mousse ili krema s glazurom i punjenjem na prozračnom ili hrskavom biskvitu u raznim varijacijama okusa – od klasičnih čokoladnih i cheesecakea do neodoljivih voćnih aroma limuna, smokve, maline ili tropskog voća. Classic torte i kolači su ukusan i praktičan izbor – mogu biti izloženi u vitrini, na buffet stolu ili posluženi kod posebnih prigoda. Torte mogu biti unaprijed rezane prema potrebi na 10, 12 ili 14 komada, a kolači dolaze u pakiranjima od 10 komada. Možete birati između bogatih okusa tamne ili bijele čokolade, primamljivog kokosa ili voćnih nijansi naranče i jagode” – istaknuli su iz Della Nonna.

Zbog posebne pažnje pri odabiru namirnica, pripreme i načinu brzog hlađenja, svi smrznuti deserti Della Nonna mogu u režimu “minus” temperature biti čuvani 12 mjeseci. No, i vrlo brzo možete ih imati spremne za upotrebu, bez dugog čekanja na pripremu deserta za prodaju ili konzumaciju.

Della Nonna deserti su ručno rađeni, s pomnom predanošću, s puno ljubavi i stečenog znanja u poslu pripreme hrane. U unaprjeđenju recepata i proizvodnih procesa sudjelovali su vrhunski i priznati europskih kuhari i slastičari. Proizvodnja Della Nonna koncipirana je prema najvišim standardima proizvodnje i sigurnosnim standardima proizvodnje; od certificiranih postupaka i standardiziranog procesa proizvodnje, do vrhunske kvalitete upotrijebljenih sastojaka koju potvrđuje nekoliko certificiranih europskih laboratorija” – ističu iz Della Nonna.

Više o okusima možete pogledati na stranici https://dellanonna.eu, a sve potrebne informacije, opise, deklaracije i načine prezentacije možete dobiti u ŠKMER-u, kao i posebnu prezentaciju.

Više o okusima možete pogledati na stranici: www.dellanonnacroatia.eu

Della Nonna

Sve potrebne informacije, opise, deklaracije i načine prezentacije možete dobiti u ŠKMER-u, kao i posebnu prezentaciju.

Kontakti:

dellanonna.hrvatska@gmail.com

 +385 95 270 5555

Scroll to Top