Dočekajte goste vrhunskim kavama Hausbrandt i čajevima Ronnefeldt

U svijetu ugostiteljstva, ponuda vrhunskih napitaka može značajno unaprijediti doživljaj svakog gosta. Ribili, renomirani partner ŠKMER-a, zastupa prestižne brendove s višestoljetnom tradicijom – Hausbrandt kave i čajeve Ronnefeldt. Ovi brendovi neizostavni su dio radionica na ŠKMER-ovim međunarodnim natjecanjima, a njihova kvaliteta čini ih idealnim izborom za vlasnike obiteljskih i heritage hotela.

Vrhunska ponuda za zahtjevne goste

Ribili je tvrtka osnovana u Rijeci 1994. godine, poznata po svojoj pouzdanosti i kvaliteti usluge. Misija im je opskrba profesionalnih kupaca kao što su ugostitelji, hotelijeri, trgovačka društva i javni sektor. Njihova prodajna i distribucijska mreža pokriva cijelo domaće tržište, a skladišni prostori nalaze se u Rijeci, Zagrebu i Splitu.

Posebnu pažnju posvećuju ponudi premium čajeva Ronnefeldt, koji su savršen izbor za obiteljske i heritage hotele. Ovi čajevi nisu namijenjeni samo za doručak, već i za popularni koncept Tea-time, uz birane slastice po uzoru na slastičarnice Pariza i Londona. Čajevi Ronnefeldt dolaze iz najpoznatijih čajnih vrtova svijeta, ručno se beru i sortiraju, a posebna pažnja pridaje se održivosti i ekološkoj osviještenosti. Ronnefeldt je pionir u liniji 100% bio, vegan i eco friendly čajeva, s organski uzgojenim i prerađenim sastojcima.

Bogatstvo okusa Hausbrandt kave

Pored vrhunskih čajeva, Ribili nudi i široku ponudu Hausbrandt kave, uključujući kapsule koje su idealne za hotele i ugostiteljske objekte. Ta kava se ističe bogatim okusom i aromom, te savršeno pristaje uz doručak. Povijest ove kave seže u 1892. godinu kada je austrijski oficir trgovačke mornarice, Herman Hausbrandt, osnovao prvu pržionicu u Trstu. Danas, kombinacijom nove tehnologije i tradicionalnih metoda, Hausbrandt prži kavu vrhunske kvalitete za kupce širom svijeta.

Pouzdan partner za vaš hotel

„Naša ponuda Hausbrandt kave i Ronnefeldt čajeva može značajno unaprijediti doživljaj vaših gostiju, pružajući im luksuzan i nezaboravan boravak. Bez obzira na to jeste li ljubitelj robusta ili arabica kave, selekcija Hausbrandt kave u kapsulama zadovoljit će vaše potrebe. Uz Ribili, možete biti sigurni da ćete uvijek imati na raspolaganju najbolje proizvode za svoje goste. Dočekajte ih vrhunskim kavama i čajevima koji će učiniti njihov boravak u vašem hotelu posebnim i nezaboravnim“ – istaknuli su iz Ribilija.

 

 

 

Scroll to Top