Dvodnevni master class Tereze Alabande: Priprema čokoladnih pralina u Kuhinji Znanja

19.& 20. veljače 2024. (9 do 15 sati), ŠKMER Kuharska Akademija, Split,

 

Čokoladne praline mali i neodoljivi čokoladni zalogaji koji se sastoje od punjenja raznih okusa, omotani krckavim tankim slojem čokolade, tema su ove radionice Tereze Alabande u okviru EU projekta Kuhinja Znanja (UP.02.3.1.03.0137.).

Za njihovu izradu polaznike će se uvesti u svijet posebnih  kalupa i boja za čokoladu kako bi praline dobile estetiku i ukuse po uzusima vrhunskog čokolatijerstva. Naime, Tereza Alabanda, pored specijalizacija u Akademiji kulinarske umjetnosti “Le Cordon Bleu”u Parizu i Londonu, usavršavala se na prestižnoj “Barry Callebaut Chocolate Academy” u Wiezeu u Belgiji,

Na ovoj radionici naučit će se metode temperiranja čokolade, tehnike izrade čokoladnog “omota” te pripreme i načina punjenja čokoladnih bombon.

Znanje s radionice kako o samim receptima, tako i o slastičarskim konceptima i tehnikama, polaznici mogu primijeniti kod kuće, ali i u ugostiteljskim objektima koji se žele istaknuti drugačijom ponudom te hotelima.

👉CIJENA: 250 EUR (1.883,63 HRK)

☎📱📞PRIJAVE: 099 319 89 61 ili info@skmer.hr

 

Slastičarski Master Classovi

Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) razvijaju 4 edukacijskih paketa projekta Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137.) / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I sufinanciranog kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda, „Zajedno do fondova EU. Time ojačavaju stručni i društveni utjecaj podizanjem standarda temeljem napredne prakse i izvrsnosti. Obrazovnim programima ojačava svoju tržišnu poziciju kao i položaj korisnika – djece i mladih, njihovih nastavnika i obitelji, strukovnih nastavnika, mentora i ugostitelja.

Projekt Kuhinja znanja su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

kUHINJA ZNANJA lenta

 

Scroll to Top