DVODNEVNI SLASTIČARSKI MASTER CLAS TEREZE ALABANDE: Kako napraviti monoporcije u obliku voća

8 .&  9. 4. 2024. (9 do 15 sati), ŠKMER Kuharska Akademija, Split

Monoporcije u obliku raznog voća poput limuna, kruške ili jabuke u posljednje vrijeme jako su popularne zahvaljujući slavnom francuskom slastičaru Cedric Groletu. Ovaj masterclass je inspiriran njegovim monoporcijama koje će polaznici s pastry edukatoricom Terezom Alabandom izrađivati koristeći moderne francuske slastičarske tehnike kao što su izrade voćnog inserta, mousse kreme te čokoladne hrskave glazure.

Radionica je dio ŠKMER-ovih edukacijskih paketa za jačanje društvenog poduzetništva  u sklopu projekta Kuhinja Znanja UP.02.3.1.03.0137) sufinanciranog kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda.

👉CIJENA: 250 EUR (1.883,63 HRK)

ONLINE PRIJAVE:

Slastičarski Master Classovi

Projekt Kuhinja znanja su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

Scroll to Top