DVODNEVNI SLASTIČARSKI MASTER CLASS: Entremet i monoporcije od mrkve / Kuhinja Znanja

22. & 23. 1. 2024. (9 do 15 sati), ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Entremet je torta koja se sastoji od više slojeva različitih tekstura i okusa, a kušate li skupa sve komponente, na nepcu se rastvori savršeno ugođen okus. Na ovom hands on master classu za napredne amatere, kuhare ili slastičare koji žele steći znanja visokog slastičarstva, uz pastry cheficu Terezu Alabandu tortu od mrkve pretočit će se u vrhunski francuski desert; okusom i izgledom.

Master Class nudi niz Haute Pâtisserie tehnika od izrade specijalnog mekanog biskvita od mrkve, hrskavog sloja, voćnog inserta, mousse kreme, sjajne glazure, do temperiranja čokolade i oblikovanja čokoladnih ukrasa. Master Class održati će se u sklopiu edukacijskih paketa EU projekta Kuhinja Znanja (UP.02.3.1.03.0137.) za jačanje društvenog poduzetništva.

 

👉CIJENA: 250 EUR (1.883,63 HRK)

☎📱📞PRIJAVE: 099 319 89 61 ili info@skmer.hr

https://www.skmer.hr/slasticarski-master-classovi/

Projekt Kuhinja znanja su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

kUHINJA ZNANJA lenta

Scroll to Top