DVODNEVNI SLASTIČARSKI MASTER CLASSOVI TEREZE ALABANDE – nova sezona u ŠKMER-ovoj Kuhinji Znanja

Prijavite se na dvodnevne  slastičarske master classove Tereze Alabande, istražite svoje talente i naučite se naprednim tehnikama s jednom od najboljih hrvatskih slastičarki. Krećemo 16. listopada, a s Terezom ćete kroz osam majstorskih radionica upoznati napredne tehnike rade koje je usavrašavala na prestižnoj pariškoj Akademiji kulinarske umjetnostiLe Cordon Bleu” te  “Barry Callebaut Chocolate Academy” u Wiezeu u Belgiji . Istaknimo da je, između ostalog, radila vrhunske slastice u hotelu sa sedam zvijezdica Burj Al Arab u Dubaiju, kao i u splitskoj slastičarni Crème de la Crème. Godinama je pastry edukator, piše članke vezane i promovira nove trendove domaćeg slastičarstva, posebice kroz svoju web stranicu Pastry Maestra. https://pastrymaestra.com/

Radionice su namijenjene slastičarskim entuzijastima, naprednim amaterima i slastičarima profesionalcima koji se žele dodatno usavršiti, a imaju priliku aktivno sudjelovati u izradi svih slastica, kako navodi Alabanda, što nije uobičajeno na drugim naprednim tečajevima. Slastičarski master classovi dio su ŠKMER-ovih edukacijskih paketa za jačanje društvenog poduzetništva u sklopu projekta Kuhinja Znanja (UP.02.3.1.03.0137).

ENTREMET I MONOPORCIJE S OKUSIMA MEĐIMURSKE GIBANICE

  1. – 17.10.2023.

POTPUNO ČOKOLADNI MILLE-FEUILLE.– 7.11.2023.

BOŽIĆNE MONOPORCIJE

  1. – 28.11.2023.

CROQUENBOUCHE – PRIPREMA FRANCUSKE SVEČANE TORTE OD PROFITEROLA U OBLIKU STOŠCA

11.– 12.12.2023.

ENTREMET I MONOPORCIJE OD MRKVE

22.1. – 23.1.2024.

KAKO NAPRAVITI ČOKOLADNE PRALINE

19. – 20.2.2024.

SAVRŠENI EKLERI – S OKUSOM VIŠANJA I PISTACIJA

11.– 12.3.2024.

KAKO NAPRAVITI MONOPORCIJU U OBLIKU VOĆA

8.– 9.4.2024.

PRIJAVE I INFORMACIJE: 099 319 89 61 / info@skmer.hr.

ONLINE:

Slastičarski Master Classovi

Kuhinja Znanja opsežni je projekt sufinanciran je kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda, a cilj mu je u 30 mjeseci unaprijediti znanja i vještine zaposlenika ŠKMER-a kroz specijalizirane oblike osposobljavanja i obrazovanja, edukacije i treninge. U sklopu Kuhinje znanja razvijaju se četiri specijalizirana edukacijska paketa; a treninzi se odvijaju u sklopu paketa Edukacije za strukovne nastavnike i mentore u ugostiteljstvu (trendovi u modernom kuharstvu, tradicije mediteranske kuhinje, napredne kulinarske metode).

 

 

 

Projekt “KUHINJA ZNANJA” / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I . sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je sufinancirao i Ured za udruge Republike Hrvatske.
Ukupna vrijednost projekta Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137.) iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

kUHINJA ZNANJA lenta

Scroll to Top