Dvodnevni trening pripreme À la carte doručaka

četvrtak od 16 do 21:00, 25.4. 2024., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova Split

petak od 09 do 15:00, 26.4.2024.

Ovaj napredni kulinarski trening će vam pružiti priliku da usavršite umijeće pripreme raznovrsnih, ukusnih i privlačnih À la carte doručaka za restorane, bistroe, kavane te hotele, posebice obiteljske, kojima ćete zadovoljiti i najzahtjevnije goste. Tijekom treninga fokusirat ćemo se na pripremu nekoliko klasika, ali i na inovativne recepte koji će obogatiti vaš jelovnik i dati gurmanski pečat vašem objektu.

Pripremat će se, između ostalog,  domaća granola, accai bowl, voćna salata, chia puding, engleski muffin, jaja benedict,  francuski tost, avokado start, kao i nutritivno izbalansirane smoothieje u više varijanti.

Ovaj trening će vam omogućiti da usavršite svoje vještine u pripremi doručaka te da razvijete kreativnost i inovativnost u kreiranju novih jela. Jer, kako kažu, po doručku se poznaje dan, a mi želimo da vaši gosti započnu dan s osmijehom na licu, puni energije i pozitivnih utisaka.

Pridružite nam se na ovom inspirativnom putovanju kroz svijet kulinarskih delicija i zajedno stvorimo nezaboravna jutra za vaše goste!

Broj polaznika: 8-10

Cijena po polazniku: 320 eur

PRIJAVE: +385 99 319 89 61 / info@skmer.hr

ONLINE:

Kulinarski trening: À la carte doručci

 

Scroll to Top