ECOLE DUCCASE: Metode, jela i predjela restorana Alain Ducassea s 3 Michelinove zvjezdice otkrijte u ŠKMER Kuharskoj Akademiji

 

Od 16. do 19. studenog 2021. godine u ŠKMER Kuharskoj Akademiji ponovo gostuje Ecole Ducasse, a program po hands on konceptu na engleskom jeziku vodi francuski chef Florian Gravelle, jedan od vodećih instruktora Paris CampusaEcole Ducasse. Ta škola visoke gastronomije smatra se edukativnim globalnim standardom u umjetnosti kuharstva i slastičarstva, a njihovo drugo gostovanje u Splitu prilika je iskusnim profesionalcima da se upoznaju tehnikama i metodama koje primjenjuju “Alain Ducasse au Plaza Athénée” u Parizu, “Le Louis XV – Alain Ducasse à l’Hôtel de Paris” u Monaku te”Alain Ducasse at The Dorchester” u Londonu, restorani ovjenčani s 3 Michelinove zvjezdice.

Kako je to bilo na prvom gostovanju Ecole Ducasse u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, pogledajte u videu iz 2020. godine:

 

Teme edukacije u studenom 2021.:

– usavršavanje tehnika i specifičnosti načina pripreme vrhunskih namirnica prema konceptu naturalité (naturalness, prirodnost) kuhinje Ducasse restorana 3 Michelinove zvjezdice

– usavršavanje jela s izbalansiranim omjerom namirnica u kombinacijama odabranih menua po Haute Cuisine standardima

– odabir i priprema glavnih namirnica, priloga, temeljaca, krema s načinom posluživanja i platingom.

Prijave i detalji: +385 99 319 89 61, e-mail info@skmer.hr ili preko obrasca:

Mediterranean Culinary Arts Ecole Ducasse

Scroll to Top
Malcare WordPress Security