ÉCOLE DUCCASE U SPLITU: Program Best Of International Alain Ducasse donosi recepte i koncepte najboljih od 34 restorana velikog francuskog chefa

 21- 24. studenog 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Spli

Vrhunski osmišljena jela s potpisom, kao i pomno razrađeni gastronomski koncepti velikog francuskog chefa Alaina Ducassee, stižu nam ponovo u Split kroz program Best of international Alain Ducasse.

Kozmopolitski jelovnici koje ćemo pripremati s executive chefom Julian Mercierom, birani su dio priče 34 restorana Alain Ducassea koja posluju na trio kontinenta i čine sam vrh svjetske ponude. U sedam zemalja od Tokija, preko Singapura, Katara, Francuske i Britanije, pa sve do Las Vegasa koja, Ducasse je okupio velike chefove kako bi vodili kuhinje prema njegovim konceptima u autentičnim bistroima, brasserijama i fine dining restoranima, a nama najbolji do njih izabrani su da budu chef edukatori École Ducasse.

BEST OF INTERNATIONAL ALAIN DUCASSE – kulinarski je miks prema očekivanjima kozmopolitske klijentele, a teme ovog četverodnevnog master classa su:

  • Kreiranje prikladnog jelovnika za internacionalnu klijentelu na visokokvalitetan način;
  • Recepti Alain Ducasse 34 restorana SAD-a, Azije, Istočnog i zapadnog Mediteran itd.;
  • Usvajanje specifičnih tehnika i priprema, kuhinjskih koncepata, metoda kuhanja i procesa regeneracije hrane.

Veličina grupe:  do 8 do 10 osoba
Broj sati: 32 sata
Trajanje programa: 4 dana

Cijena po polazniku: 1.990 EUR (14.993,66 HRK)
Cijena po polazniku s uključenim smješajem na bazi 5 dana: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)

Redovni članovi imaju popust 20%

Način plaćanja:  20% od iznosa kao potvrda rezervacije termina, preostali iznos do kraja programa.

Za polaznike osiguravamo:
ECOLE DUCASSE Master Class recepture i upute
ECOLE DUCASSE Certifikate

PRIJAVE I INFORMACIJE: na info@skmer.hr / +385 99 319 89 61

ONLINE:

Mediterranean Culinary Arts Ecole Ducasse

Scroll to Top