Edukacija za kuhare na turističkim brodovima uz chefa Damira Tomaša

9.-13.ožujka 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Sljedeći potrebe tržišta i na temelju brojnih upita osmisli smo intenzivni trening za profesionalne kuhare na na turističkim brodovima. Program vodi Damir Tomaš, nagrađivani šef kuhinje makarskog hotela Meteor koji je veći dio iznimno bogate karijere proveo u brodskim kuhinjama, a temelji se kreiranju tjednih menua koji objedinjuju pripremu složenih jela s prilozima, umacima i platingom. Trening obuhvaća i pripremu po posebnim prehrambenim zahtjevima gostiju kao što su bezglutenski i vegetrijanski obroci, kao i sve segmente od nabave za brodsku kuhinju, pisanje jelovnika, organizacije rada, do praćenja posebnih trendova u skladu s mogućnostima dobavljača. Dodajmo, chef Tomaš je na cruiserima Adriana i Dalmacija proveo 11 godina, a bio je i pet godina šef kuhinje luksuznog jedrenjaka Amorena dok nije preuzeo kuhinju jednog od najvećih makarskih hotela. Svojim spojem lokalne i moderne kuhinje osvojio je IKKER 2018 i Grand Gourmet 2017, a radi se o jednom od najboljih dalmatinskih kuhara koji je napravio velike iskorake u osmišljavanju posebnije ponude i unaprijeđenja gastro scene Makarske rivijere.

Link video: Najava za trening kuhara na turistickim brodovima

Broj sati: 40

Termini održavanja: 9.-13.3.2020.

Cijena po polazniku: 5.000 kn

Redovni članovi imaju popust 20%

Prijaviti se možete na linku: https://www.skmer.hr/treninzi-za-profesionalne-kuhare/

 

Scroll to Top