EDUKACIJE, TRENINZI I CONSULTING ZA RESTORANE: “Tailor-made”koncept

Želite li osvježiti ili potpuno izmijeniti jelovnik vašeg ugostiteljskog objekta, kreirati posebnu ponudu ili sami osigurati da vaši djelatnici prvi i svaki idući put pripreme i posluže jelo po vama željenim standardima, na raspolaganju vam je IN-HOUSE trening Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija. Odaberite edukaciju od 3 do 8 dana ovisno o izboru menija i koncepta koji želite primjenjivati u vašem objektu. Nudimo mogućnost održavanja u vašem  objektu ili našem profesionalnom kuharskom kabinete (ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split).

Nudimo vam edukacije za timove i spremni smo odgovoriti na vaše izazove bilo da se radi o fine dining restaurantu, jahti i hotelu ili bistrou, gurmanskom street foodu, turističkom brodu, konobi, obiteljskom gospodarstvu… Kreirajmo zajedno ponudu koja se zasniva na domaćoj ili široj mediteranskoj tradiciji, kulinarskim trendovima i posebnim gastronomskim konceptima.

Riječ je o tzv. “TAILOR-MADE” (po mjeri korisnika) programima koje prilagođavamo pojedinom objektu, timu, ponudi i poslovnom konceptu, a sve kako bi se izdvojili na tržištu kvalitetom i pristupom. Dakle, moći ćete samo odabrati teme edukacije i načine posluživanja (Art of plating) i druge aspekte vaše ponude, a kako bi optimizirali poslovanje vodit će vas tim iskusnih profesionalaca s područja turizma, ugostiteljstva i marketinga.

Informacije: +385 99 319 89 61 ili info@skmer.hr

Edukacije, treninzi i consulting za restorane

Scroll to Top
Malcare WordPress Security