Electrolux Professional & ProElekt na Biseru mora 2022…pogledajte video o novim tehnološkim rješenjima za što uspješniju sezonu

Tijekom tri dana prezentacija na 17. Bisera mora 2022 u Supetru 9.-11. travnja 2022., chef Željko Neven Bremec pokazao je kako rade i što sve mogu inovativna rješenja Skyline Electrolux Professionala; Premium S pećnica i Chilli S uređaj za brzo rashlađivanje.

 

Na prezentacijmama su bili i predstavnici ProElekta, distributeri i serviseri Electrolux Professional ugostiteljske i praoničke opreme s dugogodišnjim iskustvom u opremanju hotela, restorana, vila, vinarija, slastičarnica, staračkih domova, studentskih centara, bolnica, tvornica, škola, vrtića, sala za svadbe, pizzeria i drugih objekata. Korisnicima, osim asortimana Electrolux Professionala, nude i niz dodatnih sadržaja temeljenih na dugogodišnjem radu i iskustvu svojih certificiranih djelatnika.

“Pripremali smo grill meso, pekli ribu, deserte, peciva, kruh, kao i domaći jogurta kako bi pokazali uz brojne druge mogućnosti šokera i pećnice SkyLine Electrolux Professionala. Tijekom tri dana Bisera mora potvrdili smo da se radi o vrhunskim rješenjima s optimalnim rezultatima za profesionalne kuhinje u sezoni” – naveo je Bremec.

 

Scroll to Top