Electrolux Professional – Promotivne cijene pećnica, šok hladnjaka, perilica posuđa i hladnjaka…..

“U vremenu kada još više moramo voditi računa o higijeni kroz pripremu, kvalitetno održavanje hrane i higijenu posuđa Electrolux Professional nudi po izuzetno povoljnim uvjetima niz modela. Više detalja možete doznati na njihovim web stranicama ili mailom koji čete pronaći u nastavku.

“U svemu što radimo, prvo polazimo od izvrsnosti. Predviđamo potrebe svojih kupaca i tako težimo izvrsnosti sa svojim suradnicima, inovacijama, rješenjima i uslugama. Kako bismo svakodnevni život svojih kupaca činili lakšim, profitabilnijim – i istinski održivim svakoga dana” – poručuju iz ove renomirane tvrtke.

Dodaju, kako i rashladni uređaji nisu svi isti što potvrđuje Electroluxov Professional program koji nudi veću zapreminu, učinkovitost, jednostavno čišćenje i bolje performanse. Otkrijte prednosti SkyLine pećnica i što se nudi po promocijskim cijenama od 16.03.2020. do 15.12.2020., kao i drugih uređaja u ovoj velikoj promotivnoj akciji na www.electroluxprofessional.com/hr. Možete se obratitit mailom: gregor.bezjak@electroluxprofessional.com.

Scroll to Top