ENZITA RECEPTI: Vitamix blenderi nastali su iz 90-godišnje tradicije, a tu su i dva recepta

Naš zagrebački partner tvrtka Enzita ekskluzivni je uvoznik i ovlašteni distributer vrhunskih brendova uređaja za pripremu i obradu hrane: Vitamix blendera, Hurom sokovnika, Excalibur dehidratora, Magimix multipraktika, blendera, kuhala na paru i aparata za sladoled, Bamix štapnih miksera i Miss Wood boca za vodu. U svome asortimanu imaju i Nautilus te Eva filtere za vodu, Mockmill mlinove, Yoda Pro kuhinjske preše za ulje i štošta drugo što ne dolazi iz jeftine hiperprodukcije. Vitamix blenderi svoju iznimnost dokazuju već preko od 90 godina tijekom kojih su postali mjerilo za vrhunske kućne i profesionalne uređaje. Svi Vitamix blenderi su izrađeni od vrhunskih trajnih materijala i potpuno su sigurni u doticaju s hranom. Ovi uređaji jake snage i trajnosti objedinjuju funkcije desetak kuhinjskih uređaja, daju mogućnošću da se sastojke izmelje, isiječe, pretvori u pire ili u smoothieje, sokove, juhe, sladolede, umake…

Vitamix blenderi dizajnirani su i izrađeni kako bi trajali kroz godine korištenja u vašoj kuhinji, a svaki model dolazi s višegodišnjim jamstvom kako biste bili sigurni u svoju investiciju.
Vitamix se prenosi s koljena na koljeno. Neporeciva kvaliteta Vitamix blendera omogućuje mnogim našim kupcima da svoj Vitamix ostave kao naslijeđe svojim potomcima” – poručuju iz Enzite.

Donosimo vam dva jednostavna recepta, a o svemu više možete doznati na linku: https://enzita.hr/

KOKOSOVO MLIJEKO

Sastojci

480 ml (2 šalice) vode

75 g (1 šalica) sjeckanog kokosa

Priprema

  1. Stavite sve sastojke u posudu Vitamixa po navedenom redoslijedu i zavrnite poklopac.
  2. Odaberite brzinu 1.
  3. Uključite uređaj i polako povećavajte brzinu do najveće brzine.
  4. Blendati 3 minute ili dok se ne postigne željena konzistencija. Poslužiti odmah ili ohlađeno.

Napomena:

Mlijeko procijedite kroz sitno sito ili filtracijsku vrećicu kako biste uklonili pulpu. Pulpu možete iskoristiti za kolačiće, smoothie, sa žitaricama za doručak i sl.

BADEMOVO MLIJEKO

Sastojci

720 ml (3 šalice) vode

140 g (1 šalica) sirovog badema, namočenog preko noći

Upute

  1. Stavite sve sastojke u posudu Vitamixa po navedenom redoslijedu i osigurajte poklopac.
  2. Odaberite brzinu 1.
  3. Uključite uređaj i polako povećavajte brzinu do najveće brzine.
  4. Blendajte 45 sekundi ili dok ne postignete željenu konzistenciju.
  5. Čuvati u hladnjaku. Dobro protresite prije upotrebe.

Napomena:

Mlijeko procijedite kroz sitno sito ili filtracijsku vrećicu kako biste uklonili pulpu. Pulpu možete iskoristiti za kolačiće, smoothie, sa žitaricama za doručak i

 

Scroll to Top