30.1. – 01.02.2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Split
Prijavite se na trodnevni stručni program namijenjen chefovima, F&B voditeljima, vlasnicima ugostiteljski, nastavnici kuharstva, slastičarstva, posluživanja i ekonomske grupe predmeta. Objedinjuje brojna dodatna znanja, praktična rješenja i vještine koje su osnovni preduvjeti za kreiranje ponude za goste koje želimo privući, te poslovnog okruženja i rezultata koje želite ostvariti.
TEME:
– Uspostavljanje i vođenje cjelokupne kuhinjske administracije u suvremenim objektima
– Sastavljanje menija i zahtjeva za nabavu namirnica
– Priprema i prezentacija jela i menija predstavnicima medija
– Predstavljanje hotelskog menua hotela s 5 zvjezdica
– Izrada jelovnika i kalkulacija, organizacija i ustroj kuhinje
Predavač: Željko Neven Bremec
Dan 1: 15:00 – 21:00
Dan 2: 09:00 – 15:00; 18:00 – 22:00
Dan 3: 09:00 – 15:00
Broj sati: 22 sata
Trajanje programa: 3 dana
Cijena po polazniku: 11.500 kn (1.526,31 eur)
**Cijena uključuje opremu i materijale za rad, namirnice, certifikate, smještaj u 1/1 sobama (3 noćenja).
PRIJAVE: +385 99 31989 61, info@skmer.hr ili preko obrasca:
Executive chef MC: Normativi, kalkulacije, izrada menija i jelovnika