Executive chef MC: Normativi, kalkulacije, izrada menija i jelovnika

Termin održavanja: 2023./2024.

Chefovi, F&B voditelji, vlasnici, nastavnici kuharstva, slastičarstva, posluživanja i ekonomske grupe predmeta.

Chefovi i F&B voditelji trebaju brojna dodatna znanja i vještine koje su osnovni preduvjeti za kreiranje ponude za goste koje želimo privući, te za poslovni rezultat koji želimo ostvariti.
Program edukacije za izradu jelovnika, menija, normativa i kalkulacija donosi vrhunska stručna znanja i vještine te praktične upute za voditelje u ugostiteljstvu:
  • predstavljanje kompletne moderne kuhinjske administracije
  • pisanje menija i zahtjeva za nabavu namirnica
  • priprema i prezentacija jela menija pred predstavnicima medija
  • predstavljanje hotelskog menua hotela s 5 zvjezdica
  • izrada jelovnika i kalkulacija
Predavač: Željko Neven Bremec
Dan 1: 14:00 – 19:00
Dan 2: 09:00 – 20:00
Dan 3: 09:00 – 15:00

Broj sati: 22 sata
Trajanje programa: 3 dana
Cijena po polazniku: 1.526 EUR 
**Cijena uključuje opremu i materijale za rad, namirnice, certifikate, smještaj u 1/1 sobama (3 noćenja).

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Executive chef MC: Normativi, kalkulacije, izrada menija i jelovnika

 

Scroll to Top