Fenomenalnim desertima s jagodama završili smo sezonu slastičarskih master classova, nakon ljeta očekujte nove teme…pogledajte foto galeriju

održano 22. travnja 2023., ŠKMER Kuharska Akademija,Jobova 2, Split

U završnici sezone 2022./23. slastičarskih master classova, naši polaznici ponovo su se iskušali u kreativnom slastičarstvu po uzusima Haute patisserie, a ovaj put tema su bile jagode. Pripremali su fraiser torte od jagoda, francuskog klasika s autorskim odmakom Tereze Alabande. Bili su tu tri vrste entremeta s Dulcey čokoladom, kremom od vanilije i jestivim cvijećem, a master class se zaključio desertima s jagodama u čaši. Ove majstorske radionice bile su namijenjene slastičarskim entuzijastima, naprednim amaterima i slastičarima profesionalcima koji se žele dodatno usavršiti, a i obogatiti ponudu svojih menua vrhunskim slasticama. U očekivanju novih tema i iduće sezone, pregledajte galeriju fotografija Ante Čizmića, iz agencije Cropix.

Scroll to Top