FRANCUSKA KUHINJA: Patka…radionica za profesionalce

9. i 10. prosinca 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Split

Malo je namirnica koje u gastronomiji toliko povezujemo s najboljim chefovima i restoranima poput patke. Patka se jede širom svijeta u bezbroj receptura, no, načini pripreme koji je svrstavaju u vrhunsku ponudu restorana nastajali su stoljećima u Francuskoj. Stoga ćemo se na ovoj hands on edukaciji za profesionalce, uz chefa Željka Nevena Breneca uputiti se u tehnike i koncepte kako se patka priprema po uzusima francuske haute cuisine.

Birane tehnike rada, pažljivi načini pripreme, spajanje okusa s drugim namirnicama i začinima koje zadovoljava najzahtjevnija nepca i prezentacija na tanjuru penju meso patke na kraljevsku poziciju i mi joj se u potpunosti želimo posvetiti. Trening je za profesionalce iz svih dijelova Hrvatske, bilo da se radi o kuharima, strukovnim nastavnicima, mentorima i drugim profesionalcima u ugostiteljstvu.

Edukacija obuhvaća:

– Tehnike rasijecanja

– Odabir dijelova mesa za pojedine recepte

 

– Tehnike pripreme i termičke obrade

– Spajanje okusa

– Sljubljivanje s prilozima

– Art of plating

Predavač: Željko Neven Bremec

Dan 1: 15:00 – 21:00

Dan 2: 09:00 – 15:00; 18:00 – 22:00

Broj sati: 16 sati
Trajanje programa: 2 dana
Cijena po polazniku: 9.500 kn (1260,87 eur)
**Cijena uključuje opremu i materijale za rad, namirnice, certifikate, smještaj u 1/1 sobama (2 noćenja).

Informacije: 099 319 89 61 / info@skmer.hr

Prijavnica:

Francuska kuhinja: Patka

 

Scroll to Top