9. i 10. prosinca 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Split
Malo je namirnica koje u gastronomiji toliko povezujemo s najboljim chefovima i restoranima poput patke. Patka se jede širom svijeta u bezbroj receptura, no, načini pripreme koji je svrstavaju u vrhunsku ponudu restorana nastajali su stoljećima u Francuskoj. Stoga ćemo se na ovoj hands on edukaciji za profesionalce, uz chefa Željka Nevena Breneca uputiti se u tehnike i koncepte kako se patka priprema po uzusima francuske haute cuisine.
Birane tehnike rada, pažljivi načini pripreme, spajanje okusa s drugim namirnicama i začinima koje zadovoljava najzahtjevnija nepca i prezentacija na tanjuru penju meso patke na kraljevsku poziciju i mi joj se u potpunosti želimo posvetiti. Trening je za profesionalce iz svih dijelova Hrvatske, bilo da se radi o kuharima, strukovnim nastavnicima, mentorima i drugim profesionalcima u ugostiteljstvu.
Edukacija obuhvaća:
– Tehnike rasijecanja
– Odabir dijelova mesa za pojedine recepte
– Tehnike pripreme i termičke obrade
– Spajanje okusa
– Sljubljivanje s prilozima
– Art of plating
Predavač: Željko Neven Bremec
Dan 1: 15:00 – 21:00
Dan 2: 09:00 – 15:00; 18:00 – 22:00
Broj sati: 16 sati
Trajanje programa: 2 dana
Cijena po polazniku: 9.500 kn (1260,87 eur)
**Cijena uključuje opremu i materijale za rad, namirnice, certifikate, smještaj u 1/1 sobama (2 noćenja).
Informacije: 099 319 89 61 / info@skmer.hr
Prijavnica: