GOSTINSKO TURISTIČNI ZBOR : 66. ugostiteljski-turistički zbor i gastro natjecanje u Ljubljani

Svjesni važnosti dobro obrazovanog osoblja, svake godine pri Slovenskoj turističkoj i ugostiteljskoj komori organizira se  Gostinsko turistični zbor. Riječ je o najvećem rezidencijalnom događaju koji nastoji pružiti kvalitetan, profesionalan i inovativan sadržaj, a samim time podići cjelokupan slovenski turizam, ugostiteljstvo i hotelijerstvo.

Novost ovogodišnjeg zbora je besplatno sudjelovanje svih obrazovnih ustanova jer organizator želi pomoći profesionalnim pedagoškim radnicima u oblikovanju mladih u uspješne i odgovorne ugostiteljske i turističke djelatnike. Pored brojnih natjecanja (vidi na linku prilog natjecateljskih lista), uključili su i stručna predavanja, okupljanja i radionice, koja će voditi renomirani stručnjaci iz gastronomskog svijeta.

U sklopu manifestacije održati će se i dobrotvorna humanitarna gala večere od koje će dio sredstava biti namijenjen projektu “Lanac dobrih ljudi” koji vodi Udruga prijatelja mladih Ljubljana Moste-Polje.

Pozivamo kolege koji su zaintresirani za nastup u natjecateljskom dijelu manifestacije da nas kontaktiraju na 099 319 89 61.

Program manifestacije i prijave natjecatelja dostupne su na https://gtzslovenije.si/.

Program prireditve – 66. GTZ Slovenije

Seznam tekmovanj – 66. GTZ Slovenije

Scroll to Top