GRAND GOURMET 2019: Program

22. – 24. listopada 2019., Dalmacija Sunny Hotel, Makarska

Peto po redu međunarodno natjecanja konobara, barmena, barista i timova restorana (kuhar i konobar) održat će se po prvi put u Dalmacija Sunny Hotelu u Makarskoj, umjesto Meteora koji je bio domaćin prijašnjih manifestacijama. Niti ove godine neće izostati vrhunske edukacije i eno-gastro prezentacije u okviru Grand Gourmeta, kao i prvenstvo Hrvatske za barmene. Manifestacija ima poseban segment, ne manje vrijedan, za ugostiteljske srednje škole, a to su edukacije i natjecanja učenika.

Individualno natjecanje sudionika, pak, je zamišljeno kao mogućnost prezentacije znanja, osobnosti i kvalitete konobara, barmena i barista, a kroz timska natjecanja moći ćemo vidjeti zajednički rad kuhara koji pripremaju zadana jela za 4 osobe i konobara koji ih poslužuju žiriju. Svaki dan festivala će u jutarnjem dijelu je posvećen predavanjima, edukacijama i treninzima, a u poslijepodnevnom dijelu natjecanjima i izložbama. Napomenimo, pod okriljem 5. Grand Gourmeta održat će se i konferencija “Suvremene tehnologije – ključ uspješnosti u ugostiteljstvu uz sudjelovanja međunarodnih stručnjaka za primjenu novih tehnologija u ugostiteljskom sektoru.

Glavni cilj projekta je promocija, edukacija i usavršavanje ugostiteljskih djelatnika, njihovih znanja i vještina, a detalji i link za prijavu nalaze se ovdje. https://www.skmer.hr/grand-gourmet/

Scroll to Top