GRAND GOURMET 2019: U Makarsku stiže dvostruki svjetski prvak u koktelima koji stvara uspješan suživot kuhinje i bara u restoranima

22. – 24. listopada 2019., Dalmacija Sunny Hotel, Makarska

U Makarsku nam iz Austrije stiže održati master class Mario Hofferer, dvostruki svjetski prvak u koktelima, nosilac titule International Barkeeper za 2017./2018. pri International Bartenders Association, kao i petostruki austrijski državni prvak. Hofferer dolazi u organizaciji Hrvatske udruge barmena kako bi nas uputio u tajne svog zanata, a ovom prigodom kroz master class “Back from the Future” provest će nas modernim barmenstvom, mješavina svijeta i drugim.

Dodajmo, u 20 godina uzlazne karijere, Hofferer je postao nezaobilazno ime na cijeloj međunarodnoj miksološkoj sceni, a riječ je o izuzetnom kreativcu koji teži k perfekcionizmu te koristi samo najkvalitetnije materijale i sastojke za stvaranje novih, inovativnih pića kojima zna oduševiti svakog gosta. Naširoko je poznato i njegovo umijeće iza šanka u prestižnom MH Skills LAB-u, jednoj od najmodernijih laboratorija za koktele u Europi.

“Savršeni koktel opisuje skup finih, uravnoteženih nota okusa u kombinaciji s inovacijom, finoćom i stilom. Među mojim mješavinama su, dakako, vječno puristički i savršeni „klasici“ iz prošlih vremena, ali koji se iznova interpretiraju i postavljaju u središte pozornosti sa svojim šarmom” – istaknuo je Hofferer

Mario je i školovani kuhar i gastronomski stručnjak za restorane, koji godinama profesionalno unaprjeđuje suživot kuhinje i bara biranih lokala o čemu ćemo moći čuti i na Grand Gourmetu.

https://www.skmer.hr/grand-gourmet/

Scroll to Top