GRAND GOURMET 2022: Natjecanja konobara, barmena, barista i restorana uz brojne edukacije i ove godine u Splitu

2. – 6. studenog 2022., Radisson Blu Resort & Spa, Split

Međunarodno natjecanje i festival s brojnim edukacijama za unaprjeđenje ugostiteljskih zanimanja, najesen održat će se uz potporu Turističke zajednice Grada Splita i drugih partnera, a kao i lani u splitskom Radisson Blu Resortu.

Grand Gourmet je manifestacija koju su Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija 2015. godine pokrenuli u suradnji s Hrvatskom udrugom barmena u Makarskoj, a posljednje tri godine domaćin ovom festivalu je grad Split. Prilika je to da se konobari, baristi,barmeni, turističko ugostiteljske škole i najbolji timovi hotela i restorana okušaju u nizu natjecateljskih vještina te zasluže medalje i osvoje nagradne fondove po pojedinim kategorijama.

Svakog dana 8. izdanja ovog festivala, uporedo s natjecanjima, u splitskom Radisson Blu hotelu, održavat će se master classovi, predavanja, edukacije i treninzi s domaćim i inozemnim stručnjacima iz HoReCa sektora te vodećim chefovima i predavačima ugostiteljskih zanimanja iz svijeta. Namijenjeni su kuharima, konobarima, barmenima, baristima, sommelierima, f&b voditeljima i strukovnim nastavnicima, a poseban naglasak je na edukacijama i natjecanjima za učenike srednjih škola čime se promoviraju ugostiteljska zanimanja.

Scroll to Top