Grand Gourmet 2022 program

VIII. FESTIVAL I MEĐUNARODNO NATJECANJE KONOBARA, BARMENA, BARISTA I RESTORANA

VIII. INTERNATIONAL COMPETITION OF WAITERS, BARISTAS, BARTENDERS AND

RESTAURANTS

RADISSON BLUE RESORT & SPA, SPLIT

dan 1ČETVRTAK/ THURSDAY, 3.11.2022.
10: 00MASTER CLASS„Kava doma“, Dušan Kerić
11:00SLUŽBENI PROGRAMOtvaranje VIII. Grand Gourmeta
11:30OKRUGLI STOLKava u Hrvata – mitovi i navike
13:00NATJECANJECHEF’S TABLE

NATJECANJE KONOBARA

SINKRONIZIRANO POSLUŽIVANJE 

NATJECANJE BARISTA

17:00EDUKACIJATrendovi u ugostiteljstvu: Organska vina, Damir Zrno
18:00RADIONICAKoktel na bazi kave, Tomislav Stančić
19:00SLUŽBENI PROGRAMProglašenje, dodjela medalja, diploma, pehara
dan 2PETAK/FRIDAY, 4.11.2022.
10:00MASTER CLASSSljubljivanje jela i maslinovih ulja, Marina Selak
11:30OKRUGLI STOLStipendiranje mladih – ključ uspješnog turizma
12:30B2BSAJAM POSLOVA
13:00NATJECANJECHEF’S TABLE – Timsko natjecanje restorana

NATJECANJE KONOBARA

NATJECANJE BARISTA

16:00RADIONICAPivo i pivski meni, Hadžić&Herić
17:00RADIONICA“Whisky Experience – Johnnie Walker Black Label”, Toni Ivica
18:00EDUKACIJASinkronizirani kokteli, Kristijan Briješki & Dragan Repac
19:00SLUŽBENI PROGRAMProglašenje, dodjela medalja, diploma, pehara
dan 3SUBOTA/ SATURDAY, 5.11.2022.
10:00Think thankMoć upravljanja destinacijom kroz doživljaje
11:30OKRUGLI STOLUmjetnost prezentacije i prodaje vina
13:00NATJECANJEBARMEN CLASSIC

BARMEN FLAIR

16:00EDUKACIJA Izrada karte mediteranskihi delicija, Mario Pavić
18:00MASTER CLASSSljubljivanje sireva s crvenim vinima, Vladimir Vladić & Damir Zrno
19:00SLUŽBENI PROGRAM

Flair show

Proglašenje, dodjela medalja, diploma, pehara

*obavezna prijava za edukacije na email info@skmer.hr ili na +385 99 319 89 61

*broj mjesta ograničen

Scroll to Top