VIII. FESTIVAL I MEĐUNARODNO NATJECANJE KONOBARA, BARMENA, BARISTA I RESTORANA
VIII. INTERNATIONAL COMPETITION OF WAITERS, BARISTAS, BARTENDERS AND
RESTAURANTS
RADISSON BLUE RESORT & SPA, SPLIT
dan 1 | ČETVRTAK/ THURSDAY, 3.11.2022. | |
10: 00 | MASTER CLASS | „Kava doma“, Dušan Kerić |
11:00 | SLUŽBENI PROGRAM | Otvaranje VIII. Grand Gourmeta |
11:30 | OKRUGLI STOL | Kava u Hrvata – mitovi i navike |
13:00 | NATJECANJE | CHEF’S TABLE NATJECANJE KONOBARA SINKRONIZIRANO POSLUŽIVANJE NATJECANJE BARISTA |
17:00 | EDUKACIJA | Trendovi u ugostiteljstvu: Organska vina, Damir Zrno |
18:00 | RADIONICA | Koktel na bazi kave, Tomislav Stančić |
19:00 | SLUŽBENI PROGRAM | Proglašenje, dodjela medalja, diploma, pehara |
dan 2 | PETAK/FRIDAY, 4.11.2022. | |
10:00 | MASTER CLASS | Sljubljivanje jela i maslinovih ulja, Marina Selak |
11:30 | OKRUGLI STOL | Stipendiranje mladih – ključ uspješnog turizma |
12:30 | B2B | SAJAM POSLOVA |
13:00 | NATJECANJE | CHEF’S TABLE – Timsko natjecanje restorana NATJECANJE KONOBARA NATJECANJE BARISTA |
16:00 | RADIONICA | Pivo i pivski meni, Hadžić&Herić |
17:00 | RADIONICA | “Whisky Experience – Johnnie Walker Black Label”, Toni Ivica |
18:00 | EDUKACIJA | Sinkronizirani kokteli, Kristijan Briješki & Dragan Repac |
19:00 | SLUŽBENI PROGRAM | Proglašenje, dodjela medalja, diploma, pehara |
dan 3 | SUBOTA/ SATURDAY, 5.11.2022. | |
10:00 | Think thank | Moć upravljanja destinacijom kroz doživljaje |
11:30 | OKRUGLI STOL | Umjetnost prezentacije i prodaje vina |
13:00 | NATJECANJE | BARMEN CLASSIC BARMEN FLAIR |
16:00 | EDUKACIJA | Izrada karte mediteranskihi delicija, Mario Pavić |
18:00 | MASTER CLASS | Sljubljivanje sireva s crvenim vinima, Vladimir Vladić & Damir Zrno |
19:00 | SLUŽBENI PROGRAM | Flair show Proglašenje, dodjela medalja, diploma, pehara |
*obavezna prijava za edukacije na email info@skmer.hr ili na +385 99 319 89 61
*broj mjesta ograničen