GRAND GOURMET 2023: Prijavite se na edukaciju o whiskeyima iskusnog dvojca koji vodi renomirano Udruženje barmena Crne Gore

petak u 14.30 sati, 17.11.2023., Le Meriden Lav, Podstrana

Nesebično prenošenje znanja i iskustva na sve na mlade barmene, misija je Nikole Merdovića predsjednik Udruženja barmena Crne Gore (UBCG) i velikana struke, Rajka Mijača. Na ovogodišnjem Grand Gourmetu održat će edukaciju « Njegovo veličanstvo Whiskey” koja će nas provesti od povijesti ovog pića kroz zemlje proizvođače, podjelu i načine posluživanja pa sve do atraktivnih koktela na bazi ove žestice.

Link za prijavu na edukaciju:

Prijava za edukacije Grand Gourmet 2023

«Moja najveća ljubav i dalje su bar i barsko poslovanje, ali sam se zbog prirode posla educirao i napredovao do pozicije direktora hrane i pića u Hotelu 5* Villa Geba na Svetom Stefanu. Kao predavač i instruktor u UBCG-a, plan mi je u narednom periodu završiti program za trenera koji organizira International Bar Association (IBA), što mi stvara mogućnosti da kao zvanični instruktor te međunarodne organizacije mogu predavati i voditi treninge širom svijetu.Naravno, kao predsjednik UBCG-a moja misija i cilj je da radim na razvoju i popularizaciji samog udruženja i naše struke, a iza nas je i više programa edukacija u srednjim stručnim školama u Crnoj Gori» – naveo je Merdović koji je sudjelovao na domaćim i internacionalnih natjecanjima barmena u pripremanju koktela sa značajnim postignutim rezultatima.

Udruženje barmena Crne Gore je strukovna asocijacija osnovana 1983. godine u hotelu Sveti Stefan i sada obilježava 40 godina postojanja. Broje preko 300 članova sa svih strana Crne Gore, pretežito mladih i obrazovanih u svojoj profesiji i perspektivnih ljudi koji su svi zaposleni kao barmeni u hotelima Crnogorskog primorja i zimskim turističkim centrima Crne Gore.

Mijač, pak je, počasni predsjednik UBCG-a s više od 40 godina rada u ugostiteljstvu. Vlasnik je jednog od najbolje ocijenjenih restorana u Crnoj Gori, Mediterraneo u Petrovcu, a od samog osnivanja UBCG-a Mijač je svojim trudom i radom doprinio razvoju udruženja te njegovu promociju, kako u regionu tako i širom svijeta.

Scroll to Top